Sagt om Inncare

Hej Inger
Jeg har det godt, er dog stadig lidt træt, men det går fremad. Føler at jeg kan begynde at overskue tingene igen. Græder ikke mere og den “klump” jeg havde i maven, er væk. Jeg kan begynde at mærke/fornemme mig selv igen, har ikke kunnet det, det sidste stykke tid, hvor jeg har haft det skidt. Ang. mit blodtryk; fandt jeg ud af, at i de dage, efter jeg brød sammen, lå det på omk. 155/105 (min mor målte det). Jeg var ved lægen, og fik et blodtryksapparat med hjem, så jeg kunne måle det to gange daglig. Og dagene op til at jeg skulle besøge dig første gang, blev det liggende på 155/105 og 150/100. Da jeg så havde været ude ved dig den første gang, var det allerede dagen efter, faldet til omk.

124/75, og i går målte jeg det til 118/76. Jeg har været ved lægen igen, og hun synes også det er utroligt, at blodtrykket faldt allerede dagen efter, at jeg havde snakket med dig. Det er utrolig hvor meget ens psykiske tilstand påvirker ens fysiske tilstand. Kan du have en fortsat god sommer, vi snakkes nok ved!
Mange venlige hilsner
Mona (sygeplejerske, 35 år)

Inger Lissy Nielsen er en dygtig og tillidsskabende terapeut, som vi alle har haft stort udbytte af at snakke med. Hendes evne til at holde fast, til at nå ind til problemets kerne og nænsomt, men vedholdende at afdække og afklare for os, hvad vi kunne gøre for at komme gennem vores kriser, er unik.
Lone, Kristian, Bibi og Pernille
folkeskolelærere

Jeg ved ikke præcis, hvad Inger Lissy kan/gør, men min konklusion er klar: Hun kan ”nå ind til” medarbejdere, der befinder sig i en svær situation og få dem ”hele” ud i den anden ende, så de har lyst og mod på deres arbejde(og liv) igen.
Martin Bøgild
Institutionsleder